Hvem er Jadavi?
Hos Jadavi finder du håndlavede produkter, hvor der er tænkt på bæredygtighed, kvalitet og kreativitet.
Vi værdsætter naturlige produkter, som er gode for dig og miljøet.

Vi er to søstre, der startede firmaet JADAVI i 2021. Længe inden vi startede firmaet, fik vi øje på manglen på naturlige og miljøvenlige lys og hjemmeparfume. Derfor gik vi i gang med at producere og eksperimentere med forskellige produkter. Alle vores produkter er håndlavet her i Danmark.

Brug for hjæp?
Vi vil løbende tilbyde jer nye og spændende håndlavede produkter til hjemmet, så hold jer opdateret på vores hjemmeside eller andre sociale medier, under JADAVI.
Du er velkommen til at sende os en mail med spørgsmål eller kommentar på mailen Kontakt@jadavi.dk.
Vores lys er geniale fordi de er:

– CO2-neutrale
– 100 % vegetabilsk
– Bionedbrydelig
– Har rene bomuldsvæger
– Ingen tilsatte hærder eller brændetidsforlængende kemi
– Udsender nærmest ingen skadelige sodpartikler
– Egnede til folk der har sensitive lunger og allergi

Ekstra viden
Hos JADAVI finder du alternativer til de traditionelle levende lys. Vi vil gerne være med til at udbrede konceptet om at anvende bæredygtige lys som alternativ til stearinlys. De klassiske levende lys lavet af stearin forurener nemlig indeklimaet og er dårlige for din sundhed. Derfor producerer vi lys, der ikke forurener dit hjem.

Vores soyalys er lavet af 100% naturbasseret voks og indeholder absolut ingen Paraffin, Petroleum biprodukter, Ftalater eller Parabener.
I vores duftlys bruger vi kun de reneste duftolier, der tilmed er godkendt til brug i kosmetiske produkter.

Dufte kan påvirke vores humør og velvære, derfor synes vi det er fantastisk at tilbyde jer produkter, hvor der er tænkt på at bevare en ren atmosfære, hygge og kreativitet.